Van tegnologieSelfone

Gehalteversekering, koop Vertu

Wanneer dit gaan oor die lid selfoon, nooit probleme wat verband hou met die proses van herstel, vervanging van verskeie komponente, maar wat oor wanneer jy bekroon met die lot van duur vertu het, en skielik 'n herstel nodig? Vir een of ander rede vra ek hierdie vraag?

Die portaal wat dele vir die draai implemente, ek maklik gevind al die komponente wat nodig sal wees in die toekoms. Na oorweging van die prys en die res van die nuanses, was ek in staat om heeltemal ontslae te raak van twyfel ernstig en het besluit om 'n Vertu koop. Tot op datum, ek is redelik seker dat as 'n gevolg van val, my selfoon is beskadig, sal dit vinnig herstel, as ek die oorspronklike bykomstighede om Vertu koop.

Die portaal is gevind en laaier. Vandag wil ek met vertroue te neem dat die beeld van 'n suksesvolle sakeman nog nie voltooi nie oorweeg kan word as jy nie die nodige telefoon het. Ons moet bewus wees dat die aankoop van 'n selfoon - nie net die begeerte om uit te staan nie, maar eerder 'n begeerte om die nodige eienskappe van die beeld van 'n gelukkige man harmoniseer. Moenie bang wees om duur selfone te koop wees, want die opbrengs van hul pragtige voorkoms en funksionaliteit vandag en in Rusland is daar 'n kans te gee.

Wanneer die mislukking in die gewone selfoon, nooit probleme wat verband hou met die herstel werk, herstel van verskeie komponente, maar wat om te doen as jy die eienaar van 'n eksklusiewe Vertu het, en skielik is dit moet herstel word? Hoekom moet ek hierdie vraag vra? Gou ek wil myself om hierdie duur mobiele koop, maar ek was beur herstel. Vind gewenste inligting op die internet, het ek besef dat ek nou herstel spandeer Vertu fone. Ongelukkig is die res van die Russiese stede sodanige inligting nie beskikbaar is nie. Ek moet sê dat die diens mobiele Vertu - die proses is nie beskikbaar nie, maar ek dink jy sal saamstem, as ek sien dat dit beter is om die skade te skakel, eerder as om te betaal 'n paar duisend dollars vir 'n ander masjien.

Daarom, as jy wil hê dat die oorspronklike Vertu koop, moet dink oor die feit dat op 'n stadium sal dit nodig het om die meester te wys. Maar dit gebeur selde, want hierdie tipe van selfone net word versamel van 'n hoë gehalte materiaal wat deel uitmaak van die ekstra klas, sê, sapphire crystal, vergulde omhulsel en knoppies wat besig met edelgesteentes. Moderne spesiale werkswinkels in staat is om enige van die fabrieksmasjinerie verander. Dit kan 'n vel vervanging diens aan Vertu, sleutels, bril wees. Kennis te maak met die besonderhede wat jy kan op 'n spesiale webwerf in onderafdelings koop Vertu in Moskou.

Die portaal wat dele verkoop vir Vertu, ek het geen probleem gevind al die dele wat binnekort nodig mag wees. Na bestudering van die pryse en ander besonderhede, ek het heeltemal ontslae te raak van die pyn en stewig besluit om 'n Vertu koop. Nou weet ek dat as vir een of ander rede my sel seermaak, is dit maklik om dit op te los, as ek die ware dele.

Die portaal is en die heffing vir Vertu. 'N kleinigheid, maar lekker. Vandag kan ek met sekerheid sê dat die beeld van 'n suksesvolle man nie klaar is wanneer die hande nie 'n geskikte status van mobiele hê. Dit moet verstaan word dat die besit van so 'n telefoon - dit is nie net die begeerte om uit te staan, maar eerder 'n poging om al die besonderhede van die beeld van 'n suksesvolle sakeman het. Moenie bang wees om duur mobiele koop, want vandag in ons land dit moontlik is om hul funksie te herstel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 af.birmiss.com. Theme powered by WordPress.