Sport en FitnessSokker

EURO 2000 resultate en feite

EURO 2000 het die twee lande - België en Nederland. Dit gebeur vir die eerste keer in die geskiedenis. 11de Europese kampioenskap was meer opwindend as die toernooi in 1996. Deelnemende spanne aan UEFA EURO 2000, was daar 16. Voorafvervaardigde byval gevind by die gehoor met 'n opwindende wedstryd met onvoorspelbare uitkomste. Baie swak spanne was in staat om 'n sensasie te bied, speel ster komposisies. EURO 2000 Russiese span kon nie uitkom.

kwalifiseerders

Dit was nie in die kwalifiserende rondes van sensasies. Die mees interessante groep begin in Frankryk, die Oekraïne, Rusland, Ysland, Armenië, Andorra. Vir die bereiking geveg vier spanne. Drie begin games vir Rusland was mislukkings. Maar dan moet die span in staat was om 'n kragtige reeks van ses wedstryde gee. In die finale wedstryd van Rusland, 'n fout gemaak, agter die Oekraïne, wat later gelei het tot Slowenië in die play-offs. Frankryk het na Euro 2000 uit die eerste plek.

groep A

Die groep sluit in: Portugal, Roemenië, Engeland en Duitsland.

In die groep stadium van die Roemeense nasionale span was iets ongelooflik. Sy het daarin geslaag om Engeland te klop met 'n telling van 3: 2 en gespeel trekking met Duitsland. Slegs Portugal in staat was om die Roem stop. Baie swak opgetree Engeland, net 'n oorwinning gewen. Mislukking was Duitsland, twee wedstryde verloor en getrek. Hierdie vlak van die spel van die Duitsers in die UEFA Euro 2000 sokker is nie verwag enigiemand.

In die play offs uit Portugal en Roemenië.

groep B

In die groep was soos volg: Italië, Swede, België en Turkye.

Daar was geen sensasie. Italië, synde die gunstelinge, het die eerste plek, met 'n ligte spel was nie. Vir die tweede plek in die res van die spanne veg groep. Die Belge het goed begin, Swede klop in die eerste wedstryd, maar dan te vertraag en het plek gemaak vir die Turke 0: 2 deur verby hulle in die tweede plek.

In die play offs het hy na Italië en Turkye.

groep C

In die groep was soos volg: Spanje, Yugoslavia, Noorweë en Slowenië.

Spanje in die groep was veronderstel om die duidelike gunsteling wees. Dit het egter nie gebeur nie. Euro 2000 sokker sal onthou word vir hul onduidelike begin. In die eerste wedstryd van die span verloor na Noorweë met 'n telling van 1: 0. Slowenië het nie sensasie te produseer, verloor 2: 1. Om die play offs Spanje moes Yugoslavia klop verlaat. Deur die 90 minute van Yugoslavia gelei met 'n telling van 3: 2. Aan die begin van ekstra-tyd straf in vergelyking met die Spanjaarde deur, maar is dit nie genoeg nie. In die laaste sekondes van Spanje het daarin geslaag om 'n wonderwerk te werk deur die vierde doel scoring.

In die play offs laaste Spanje en Yugoslavia.

groep D

In die groep was soos volg: Nederland, Frankryk, die Tsjeggiese Republiek en Denemarke.

Wedstryde in die groep sal onthou word nie net 'n opwindende spel, maar ook skandaal die beoordelaars se. Tweestryd Nederland, die Tsjeggiese Republiek is gehou in spanning. Tsjeggiese Republiek het die spel, en die wedstryd 'n einde gekom. Dit blyk dat die Nederlandse hop. Aan die einde van die spel vir 'n baie twyfelagtige vuil regter stel 'n boete wat in werking gestel is.

Hulle bereik die play offs Nederland en Frankryk.

kwarteindronde

Die wedstryd Spanje-Frankryk was die mees interessante in EURO 2000 kwarteindronde. Die komposisies van albei spanne was indrukwekkend. Spanje het baie selfvertroue, onmiddellik geskep verskeie gevaarlike oomblikke by die hekke van die Franse, maar die doelwagter gespeel betroubaar. Op 'n stadium Djorkaeff maak standaard en Zidane stuur die bal in die die boonste hoek. Vyf minute later, Spanje en verdien die straf plek. Djorkaeff ter elfder ure neem weer Frankryk vorentoe. Op die heel einde van Spanje het 'n kans, maar Raúl versuim het om aan te teken met 'n "punt".

Tweestryd Nederland, Yugoslavia gaan opwindend te wees. Nederlandse voor die wedstryd nie beskou word as duidelike gunstelinge, in Daarbenewens het baie nie hulle sien in die halfeindronde. Maar Yugoslavia, wat die groep het 'n ongelooflike spel, is vernietig deur die Nederlandse. Baie ontleders het nie in staat was om hierdie mislukking verduidelik nie. Holland het ook die beste spel in die toernooi te wen met 'n telling van 6: 1.

Roemenië in die opposisie versuim het om te verras met Italië. Van die span wat daarin geslaag om Engeland te klop in die groep stadium verwag ons meer. Totti en Inzaghi scoring die bal, Roemenië huis toe gestuur. Ongunstig spel uitgestaan George Hadzhi, wat in die tweede helfte het twee geel kaarte.

In die wedstryd was Portugal-Turkye gunsteling voor die hand liggend. Nuno Gomes behaal het twee keer, gooi die Turke uit die toernooi. uitgang Turkye in die play offs was reeds 'n groot prestasie, so ontevrede krete van die fans het nie.

halfeindstryd

Die tweestryd tussen Nederland en Italië was die versiering van die toernooi. Dit was nie die finale UEFA EURO 2000, maar nie minderwaardig aan te hits. Die gunstelinge beskou Nederlands. Hulle het die helderste aanval wat reeds daarin geslaag het om te beïndruk die gehoor. Italië teen 'n gebalanseerde verdediging. Italianers het om te speel met tien man uit die 34 minute. Twee strafskoppe opgelê in Toldo hek, maar die spel bewaarder en Rod het die Italianers in die spel. Alles is besluit in die strafdoele, wat Italië was meer bestand en het geslaag op.

In die wedstryd gebreek Portugal-Frankryk die tweede ry. In die belangrikste tyd spanne het die bal en beweeg die spel in ekstra. Op die heel einde van die skeidsregter ken 'n strafskop vir 'n misdryf waarvoor het newe-skeidsregter. Zidane korrek geïmplementeer om die standaard en gelei Frankryk om die finale.

Euro 2000 finaal

Hierdie opwindende UEFA kon nie klaar vervaag afwerking. En so het dit gebeur. Op die 55ste minuut, het die Italianers voor danksy 'n doel Delvecchio. Tot aan die einde van die helfte gehou hulle die voordeel. Op die bykomende minuut die bal is by die hekke van Italië. In 'n ekstra tyd aangeteken Frankryk 'n "goue" doel en vat die trofee UEFA EURO 2000. France-Italië - die mees interessante wedstryd was die finale vir baie jare.

Toernooi organiseerders het groot winste. Wedstryde besoek deur miljoene aanhangers. EURO 2000 het die gehoor 'n baie positiewe emosies en interessante gevegte.