News and SocietyBekendes

Milan Dadashov: stoei as 'n leefstyl

Die artikel vertel van 'n interessante persoon in die wêreld van sport. 'N sport wat Dadasheva Milana gekies - stoei. Nasionaliteit - dagestanka, maar sy woon in die gebied van die Russiese Federasie. Dit Russies kampioen in die stryd vryslag in 2016. Ten spyte van so 'n jong ouderdom, sy is 'n wêreld-klas MS. Mees gemaklik gevoel in die kategorie tot 48 kg.

Dadashov Milan (stoei): biografie

Milan Kamilhanovna Dadashov is gebore op 20 Februarie 1995 op die grondgebied van die Republiek van Dagestan, in die stad van Izberbash. Daar is ook ander inligting oor die plek van geboorte, maar dit is nie bevestig word nie. Later verhuis die gesin na Makhachkala, waar hy begin racing loopbaan meisie.

Sedert kinderjare gefassineer deur martial arts Milan, so sy loopbaan begin in die hoërskool met klasse in judo artikel. Wanneer Dadashova was 15 jaar oud, dit is, in 2010, sy was genooi om die stad kampioenskap stryd. Na die wen van die toernooi, het sy besef dat die stryd nader aan haar en besluit om te verander in 'n stoei sykouse. So in hierdie sport 'n nuwe ster - Milaan Dadashov. Wrestling was vir haar dat die toneel waar sy moes herhaaldelik klim die podium.

Kies vir die stryd

Sy opgelei onder die legendariese Russiese afrigter Kasum Nasrudinova in Makhachkala Jeug. Na die oorgang na volwasse sport Milan begin oefen Svetlana Gracheva. Dit afrigter het gehelp om te openbaar die talent van die jong atlete.

Milan Dadashov (worstelstryd is nie net wat die meisie in my lewe) het reeds in 21 jaar daarin geslaag het om twee grade verwerf: in die gebied van ekonomie en liggaamlike opvoeding.

Loopbaan Milana Dadashova

Die professionele loopbaan van die jong atlete begin in 2012, en die eerste suksesse is nie lank in die komende. In Februarie, Milaan was die tweede by die gesogte toernooi Klippan Lady Open. Ongelooflik suksesvol was in April van dieselfde jaar. Eerste Dadashov het 'n brons medalje by die toernooi in Orenburg, en dan het die junior kampioenskap van Rusland. En as 'n gevolg - 'n uitdaging om die jeug nasionale span.

Aan die einde van Mei, Milaan het die goue medalje by die Junior Kampioenskappe, wat gehou is in die Turkse stad van Ankara. In die vroeë somer, die atleet is die derde Europese Jeug Kampioenskappe in Zagreb. Hierdie suksesse moes wag tot 2013, toe Mei Milana Dadasheva (stoei in die kategorie tot 48 kg) is die eerste in die jaarlikse jeug toernooi nadat Sirakov en Ilieva, wat gehou is in die Bulgaarse stad van Varna.

En 'n maand voor sy het die kampioen van Rusland in die toernooi in Perm. Ook Mei 2013 Dadashev gewag ander sukses - brons by die kompetisie in die Duitse stad van Dormagen (in die troos eindronde van Milaan verslaan mede Russiese nasionale span - Ekaterinu Polischuk).

Maar in Julie 2013 Milan misluk die Europese Jeug Kampioenskap, wat gehou is in die Masedoniese Skopje. Atleet ingedeel sewende, het die stryd in die tweede ronde nadat hy 'n Duitse Katrin Henke. 2013 geëindig met 'n verskriklike besering vir atlete - 'n kruisligament skeuring, wat 'n taamlike lang herstel lyne sou vereis. rehabilitasieproses het sowat twee en 'n half maande, waarna die atleet het deelgeneem aan die Minsk toernooi, maar nie gewissel. Sy volgende toekenning Milan gewen by die junior wêreldkampioenskappe, afwerking in die derde plek is daar, naas die Japannese atleet Yu Miahara.

Suksesse en toekennings

2015 veilig kan aangeteken word in die bate talentvolle atlete. In die vroeë somer, die Istanbul Junior Continental Championship in Milaan was die wenner in sy gewig klas. In Augustus het die Wêreld Junior Kampioenskappe, wat gehou is in die Brasiliaanse stad van Salvador, Dadashov weer gewen brons.

2016 vir jong atlete begin met die finale derde plek in die volwasse kampioenskap in Parys. In die vroeë lente by die Europese kampioenskap onder atlete onder 23 jaar het ou Milan derde plek in 'n dramatiese stryd om die brons sy oorweldig Europese kampioen onder juniors Violetta Ciric.

In die vroeë somer, die volwasse kampioenskap van Rusland Milana Dadasheva, stoei waarvoor 'n prioriteit geword in jou lewe, net nie verlaat teenstanders geen kans. Al vier vooraanstaande opponentki verskyn op die lemme - dit kan nie 'n sensasie genoem word nie, maar 'n baie afrigters en kenners was verras deur wat hulle gesien het.

Toe het dit duidelik geword dat Milan - die belangrikste aanspraakmaker op 'n reis na die Olimpiese Spele in Brasilië om die Russiese span van stoeiers in die kategorie gewig verteenwoordig tot 48 kg. Dadashov is amptelik opgeneem in aansoek die Russiese Olimpiese span in Julie 2016. Volgens die meeste atlete, dit was haar droom kinderjare en sy is baie bly dat dit sy doel bereik het.

Olimpiese Spele 2016 Resultate: Milana Dadasheva (stoei)

Rio de Janeiro, die gesogte Olimpiese toernooi - dit blyk dat alles wat hy wou atleet in jou lewe vervul. Dit bly net om 'n medalje te wen vir die Russiese span, maar ongelukkig was dit nie moontlik nie. Natuurlik is dit alles begin groot - in kwalifiserende Dadashov het die Koreaanse atleet Kim Dzhoon. Maar in die 08/01 finale nederlaag teen Jelica Yankov, wat die Bulgaarse span verteenwoordig.

interessante feite

Atleet erken dat in sy vrye tyd hou daarvan om boeke te lees en te kyk spotprente positief. Milan Dadashov perfek vlot in Engels en Arabies. Milan is 'n groot fan van gemengde martial arts en dikwels 'n fan van die plaaslike vegters.

Sy hou ook atletiek sedert kinderjare was dit die eerste passie van Milaan. Teenwoordig 2016 het die aankoms van die Moskou Staat Universiteit op die fakulteit van politieke wetenskap - Milaan Dadashov - miskien binnekort sal ons 'n nuwe naam in die diplomatieke arena hoor. Stoei, Olimpiese Spele 2020, sosiale aktiwiteit - die atlete baie planne vir die toekoms en om daar te stop, sy is nie van plan.