SkoonheidSkoonheidsmiddels

Die beste geskenk vir 'n geliefde, online parfuum winkel

Die wêreld van geure en duur parfuum is voortdurend aangemoedig my. Selde, is 'n genie gebore met 'n skerp sin van die reuk, wat absoluut alles voel, deur die aanlyn winkel parfuum geure.

Ek wil 'n bietjie geheim metode van seleksie van die betrokke reuk deel. Om geur hou jy of gee as geskenke en versier in hul eie gedagtes stabiele assosiatiewe model. So jy moet verstaan dat sekere geure aanpassing vorme toon.

Wetende dat hierdie wette, en in staat is om te onderskei tussen hulle, kan jy die geure sonder die behoefte aan direkte kontak met die goedere te kies. Natuurlik, as jy nie glo in die koop, probeer om eers 'n keuse te maak. In elk geval, die koop in die wêreldwye netwerk, jy red, so ek dink die argument ten gunste van die verkryging meganisme is voor die hand liggend.

Dit sou vreemd om te argumenteer met die feite nie, want aanlyn-winkels genoeg kan spaar op die vermindering van sulke items soos personeelsalarisse, huur prys, nuts, wat lei tot 'n geleentheid om 'n meer billike pryse te vestig.

World of reuke en pragtige parfuum was altyd 'n bron van inspirasie vir my. Dit is nie dikwels gebore genie met 'n verfynde sin van die reuk, wat heeltemal ander wêreld voel deur reuk. Ek beskou myself nie 'n kenner heelal van geure, hoewel parfuum ek altyd baie respek behandel. Om hierdie rede, die keuse van geskenke vir familie, ek selde vertrou dat hierdie sake aan iemand anders.

Nou kan ek veilig argumenteer dat ek 'n begrip van hoe om 'n parfuum te kies. Sommige reuke Ek weet deur die hart: die sentrale bos geur en reuk. In kort, die parfuum is bekend vir my eerstehands.

Wat gee my hierdie vaardigheid? Moontlikheid om af te haal die geure van herinneringe, sonder die behoefte dat hulle reg in die boetiek. Ek gewoonlik vind aanlyn parfuum winkel en kies.

In die waarheid, ek is so maklik nie, want daar is selde tyd om die tradisionele keuse van 'n geskenk. In een van die salonne van luukse parfuum, ek maak dikwels aankope, want dit is vereer die afslag kaart.

Ek wil met julle te deel 'n klein geheim tegniek van die keuse van 'n parfuum. Te ruik vorendag gekom om jou of gee as geskenke en versier in hul eie gedagtes 'n duidelike assosiatiewe model. Dit wil sê, moet jy weet dat 'n sekere kombinasie van bestanddele skep een of ander toon. Dit is nodig om die groep te onderskei - blou (sagte, see aksent), groen (tee), wit en swart (verkieslik reuke van blomme, met 'n versadigde ensemble).

So kan ons kyk na en parfuum vir mans en vroue se parfuum. Ek dink dit is nie nodig om te verduidelik dat die parfuum vir vroue is gebaseer op 'n soet mengsel gebaseer op vrugte en blomme geure. Begrip van hierdie basiese beginsels en hulle te onderskei, kan jy geure kies sonder om direkte kontak met die goedere. Natuurlik, as jy onseker is, probeer om onmiddellik te bepaal. In elk geval, om in die wêreldwye netwerk, kan jy red, so ek dink die keuse ten gunste van die koop van 'n manier duidelik.

Dit sou vreemd om te argumenteer met die werklikheid wees, omdat die aanlyn salonne genoeg op die vermindering van 'n paar van die koste kan bespaar: s \ N werknemers, verwydering van prys ruimte, nuts, wat uiteindelik kan jy 'n billike prys vir die kommoditeit.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 af.birmiss.com. Theme powered by WordPress.