Huis en FamilieVaderskap

Trane: brief van sy vader aan sy dogter met Down-sindroom in haar troudag

Pol Dogerti, die bekende Engelse skrywer en deeltydse vader, het 'n werklik roerende brief aan sy dogter met Down-sindroom op haar troudag. Hier is die teks van hierdie brief in die Russiese vertaling.

Brief van dogter Paul Doherty se

"Liewe Gillian! Vandag, sal jou troue gehou word. Van vandag af, sal jy en Ryan saam deur die lewe gaan. Hierdie dag sal die begin van jou familiegeskiedenis wees. Ek weet nie hoe waarskynlik is dit dat 'n meisie met Down-sindroom in staat is om die liefde van sy lewe vind en trou met 'n man, maar ek weet dat jy dit gedoen het!

Nou is jy in jou kamer. Saam met haar ma en bruid doen jy finale voorbereidings te kyk op hierdie dag veral mooi. Jou hare is reeds gepak in die hoë hare, die opening van 'n dun nek. Jou versierde rok (jy skertsend noem hulle "hul snuisterye") lok elke straal van laatmiddag son. Jou make-up (en veral hierdie helder lipstiffie) beklemtoon jou mooi eienskappe. En 'n glimlag blom op jou gesig.

Ek is nou in die binnehof van ons huis, ek samel my kop en kyk op na jou venster. In daardie oomblikke wanneer ons harte gevul met hoop vir die toekoms, voel ons veral in die lewe. Al wat ons het gedroom, uitgevoer om die wêreld en verteenwoordig die ideale suiwerheid. Geluk regtig. Ek voel dit duidelik, staan onder jou venster.

Ek wou jou vertel, maar ek verstaan dat ek het geen woorde ...

Wanneer jy gebore is, en wanneer grootword, jou ma en ek veral bekommerd oor jou leervordering. Natuurlik, het ons alles moontlik doen om jou die beste opvoeding te gee gedoen, het ons gevind die beste onderwysers. Ons het kennis geneem van jou suksesse, want ons het gesien hoe jy probeer, en dit verdien respek.

Ons het alles wat ons kan doen. Die enigste ding wat buite ons oorgebly het - jou verhoudings met maats. Ons wou maak ander kinders te aanvaar jy, jy help, sy met julle volgende. Ons het gedink: "Is dit nie die lewe van elke kind moet gevul word met vergaderings met vriende, die nag spandeer met mekaar se huise? Watter soort van kleins af, as daar is geen vriendelike verjaarsdae en prom? Is dit nie werd om aan al hierdie dinge is ons dogter? "

Ek was bekommerd oor jou ...

Ek roep die aand wanneer jy saam met haar ma het gekom om ons en sê ongelukkig: ". Ek het geen vriende"

Ons wil almal ons kinders om gelukkig te wees. Ons wens hulle gesondheid en geluk, ons wil net ons kinders om kinders te wees. Deur reg van geboorte elke kind het 'n begeerte om 'n kind bly. En ek was bekommerd oor jou, bekommerd oor wat om te doen met jou begeerte om 'n normale dogtertjie wees.

Maar ek het nie hoef te bekommer ...

Jy was so 'n natuurlike wanneer dit kom by kommunikasie. In die laerskool, jy skertsend genoem "die burgemeester" omdat jy maklik al die kinders saam kan versamel en iets wat hulle is passievol oor. En in die hoërskool jy betrokke is in dans en optrede op die verhoog. In al die tyd wat jy in die kollege, kan jy 'n blywende indruk laat in die siel van elke mens vertroud is met jou.

Onthou jy daardie dinge as wat jy voorspel, jy kan nooit te doen? Jy het gesê jy nooit leer om 'n fiets te ry, jy kan nie sport speel. Mense sê dat jy nie sal kry in die kollege, wat niemand in liefde sal val en jy hoef nie getroud te kry ... En nou kyk ek na jou in hierdie pragtige trourok!

Jy is die beste van almal het ek geweet. Jy - man, in staat om sonder bedrog en misleiding te leef. Jy weet regtig hoe om te simpatiseer met, en altyd probeer om te help. Miskien elkeen van ons wil graag om te voldoen in die lewe van 'n man soos jy.

Jy en Ryan is baie gelukkig om mekaar te ontmoet. Ek sou jy die mandaat om hom lief met my hele hart gegee het, maar dit het, en so is dit duidelik dat jy voel vir hom die mees opregte gevoelens. Ek sou vir julle gesê het sag en sag met hom te wees. Maar jy en sonder my raad is net so. Ek wens die twee van julle 'n warm vriendskap en wedersydse respek, maar omdat hierdie gevoelens tussen julle is duidelik aan almal wat jy ken.

Tien jaar gelede het 'n man in 'n pak klere en met 'n bos blomme genoem by ons deure en gesê: "Ek wil jou dogter uit te nooi om die prom, meneer." Dit was op daardie oomblik het ek besef dat jou lewe vol sal wees, dat sy gelukkig sal wees.

En nou met Ryan 'n stap in 'n nuwe lewe. Moenie bang wees vir dié wees, want saam jy sal slaag.

En nou, al die voorbereidings is voltooi en my dogtertjie gaan ontmoet my geklee in wit. Ek asem weg, en die enigste ding wat ek kan sê: "Hoe goed jy kyk!".

Maar dan neem ek myself in die hand: "Ons het om te gaan. Dit is tyd om hierdie belangrike stap te neem. "

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 af.birmiss.com. Theme powered by WordPress.