Kos en drankDrank

Hoekom moet ons toleransie vir elektriese veiligheid nodig

Die konstruksie van geboue kan nie oorweeg word nie 'n vervelige affêre. 'N Paar moeilike jare van konstruksie as die oomblik verby. Hoewel nie alle. Hier kan ek nie sê dit is wat. Sodanige stappe doen as wat nodig is om die berg die elektriese ook gedetailleerde beheer blootstel. Voordat die moeite werd om te verken artikel in 'n spesiale portaal.

Met betrekking tot die organisasie, wat spesialiseer in die ontwikkeling van projekte vir energie voorrade, twee dinge het ek besef: eerste - ek is jammer om groot bedrae geld te betaal vir die projek, en die 2de - ek was in staat om dit te ontwikkel, benewens, ek het 'n vriend wat vir baie jare elektrisiën gewerk . Ek het begin om na te dink oor hoe om jou eie elektrisiteit projek te maak.

By the way, dankie vriend, is in staat om te onderhandel met die maatskappy. Ek bely, was dit nodig om 'n bietjie te kul.

My vriend het die gewenste verdraagsaamheid vir elektriese veiligheid.

By die skryf van die tegniese deel kon ek 'n kennis elektrisiën, so groot dank aan hom te help. Vir die rede dat die totale kapasiteit van die huis elektrifisering was minder as tien kW, die projek Ek het die toerusting uitleg, drade, kabels, grou; Ek het besluit om die eksterne stroombaan, die interne vraag met verwysing na 'n wag gedeelte aanwys; in die verduidelikende nota aangedui in detail alles oor die tegniese toerusting. Die projek plan is aangeneem, onderteken deur die betrokke organisasies, en ons kan veilig die installering van die netwerk te begin.

Ek is 'n bietjie in staat om die hele proses te beskryf, maar nietemin daarop aangedring dat hy 'n baie moeite en tyd. Jy kan hierdie metode probeer, en dit is moontlik om anders te doen, magtig die projek kundiges - hier kan jy kies. Maar ek gered 'n aansienlike bedrag geld.

Die konstruksie van die huis skaars 'n vervelige affêre. Konstruksie jaar geslaag soos 'n oomblik. Hier vergeet ek om te sê dit is wat. Sodanige stappe doen as installasie van kommunikasie moet nog noukeurig gemonitor word. Jy moet eers die inligting oor die tematiese portaal te hersien.

Met betrekking tot die maatskappy, wat spesialiseer in die ontwikkeling van projekte van elektrifisering, het ek besef 2 dele: 1 - Ek wil daardie soort van geld te betaal vir die ontwikkeling van die projek, en die tweede - ek kan dit ontwikkel, veral omdat ek 'n vriend wat vir baie jare as 'n elektrisiën gewerk. Mobilisering van sy hulp het ek begin om te dink, hoe om hul eie kragbron projek te ontwikkel.

Ek het die tegniese voorwaardes in die stedelike kragbron maatskappy, is aan my gegee die nodige dokumentasie van die verbinding met die res. Daar het ek die verskillende protokolle en die gelisensieerde maatskappy dokumente, wat na bewering sal onderneem om die werk uit te voer, lees die relevante inligting oor http://elektrobiz.ru/. Weereens, baie dankie vriend, kom om vrede te maak met so 'n maatskappy. Ja, ons het 'n bietjie oneerlik.

My vriend het die gewenste verdraagsaamheid vir elektriese veiligheid.

By die skryf van die tegniese deel kon ek 'n kennis elektrisiën, so baie dankie aan hom te help. Sedert die totale kapasiteit van die huis elektrifisering was minder as tien kW, die projek Ek het 'n hardeware uitleg, drade, kabels, grou; Hy beskryf die stelsel van interne en eksterne aanbod, wat dui op die beskermende deel; Die spesifikasie beskryf in detail alles oor die toerusting. Die projek is onderteken, die nodige instellings aangeneem, en ons was in staat om die netwerk installasie maklik begin.

Ek algemeen beskryf die hele proses, maar steeds 'n vereiste hy baie krag en tyd. Jy kan my manier probeer, en dit is moontlik om anders te doen, die projek aan professionele mense te bestel - dan besluit jy. Maar ek kon 'n ordentlike bedrag van geld te spaar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 af.birmiss.com. Theme powered by WordPress.