MotorsMotors

Sable Repair hul eie hande

Sedert my kinderdae was ek aangetrokke tot die motor ingenieurswese - sit baie tyd in die garage, en vriende gespeel op die hof. In die nabye toekoms sal ek klaar kollege, maar die vraag is wat nie werk of breek vir my, want vir 'n lang tyd het die antwoord gevind. Ek is 'n motor werktuigkundige, so ek voor te berei deur die bestudering van webwerwe wat gewy aan self-herstel van motors is. Herstel Vaz eie hande of maak tuning - beteken dit nie lyk perfek "opleiding" vir studente wat wil om te gaan na kollege vervoer?

Ek onthou die eerste keer dat ek deelgeneem aan 'n vreemde motor herstel. Dit was die motor BMW. Die verandering van die olie filter het my 'n rukkie, maar ek kon trots wees op hul werk wees, as al sy eie gedoen het, maar nie sonder die hulp van die Internet, natuurlik. So nou kan ek maklik beveel dieselfde vir beginners is nie skaam vir die feit dat jy nie daarvan hou om te sit en wag vir die kennis van die onderwysers sal nuttig te bied. Selfstudie sal nodig wees in 2 gevalle: vir persoonlike gebruik, byvoorbeeld, wanneer jy wil tydsberekening gordel, verander of professionele probleme, as jy gaan om beproefde vaardighede te gebruik vir toekomstige verdienste swartwitpense herstel hul eie hande.

Dit is duidelik dat dit goed om 'n gespesialiseerde inrigting voltooi sou wees, of ten minste professionele skool, maar wanneer dit is nie genoeg tyd, plus jy nie wil hê, tydens 'n verblyf by 'n gerespekteerde ouderdom, om terug op die opleiding bank wees, daar is 'n alternatief - self-onderwys met behulp van spesiale herstel webwerwe swartwitpense hul hande.

Ek het nog altyd geïnteresseerd in die motor tema is - 'n baie tyd sit saam met sy pa in die garage, totdat vriende gery in sokker. Gou ek klaar kollege, maar die vraag van wat om te doen in die lewe nie maak of breek, want die antwoord is gevind. Ek wil 'n motor werktuigkundige te wees, want dit pre-Berei die grond, die bestudering van die webwerwe wat gewy aan self-herstel van motors is. Herstel motors of sy eie stem uit te voer - is dit nie die beste praktyk is vir aansoekers wat gaan om te gaan na kollege vervoer?

Alle vorige vakansies Ek het by die stasie assistent vriend van my ouers. Ek wil bely, motor onderhoud of verbetering van die motor kan nie vergelyk word met die memorisering van teorie, maar teorie sonder skaars sou ek handig te pas kom in die studio, waar die aantal opgeleide professionele mense meer as tien tuning Porsche.

Ek onthou toe ek die eerste keer deelgeneem het in die herstel van buitelandse motors. Dit was 'n BMW. Verander gebrekkige dele neem 'n geruime tyd, maar jy kan trots wees op hul werk wees, as al sy eie nagekom het egter met die hulp van die Internet, natuurlik. So nou kan ek met veiligheid sê al die nuwelinge moenie bang wees dat jy nie daarvan hou om te sit in die wag vir dieselfde kennis sal talle onderwysers teenwoordig wees. Selfstudie nodig mag wees in 2 gevalle: vir persoonlike gebruik, byvoorbeeld, indien die herstel van die brandstof filter nodig is, en vir kommersiële doeleindes, wanneer jy van plan is om hierdie kennis te gebruik vir toekomstige verdienste.

Beslis lekker om 'n gespesialiseerde universiteit of professionele skool voltooi sou wees, maar as jy genoeg tyd vir dit, benewens jy voel nie soos om in die middel ouderdom vir 'n student om terug by haar lessenaar te wees, daar is nog 'n oplossing - self-studie met behulp van tematiese terreine. Jy weet nie hoe om 'n operasie te doen? Maak jou gunsteling site, tipe in die soekkassie, byvoorbeeld, "vervanging van remskoene BMW", en begin om versigtig te lees die relevante materiaal, leiding en ander inligting oor hierdie onderwerp.

Daar is maklik om te bestuur laai, insluitend ander tegniese dokumentasie vir verskillende masjiene. Onlangs was ek bevoorreg om 'n gratis gids aflaai, spaar 'n groot bedrag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 af.birmiss.com. Theme powered by WordPress.